Because we care

Ik geloof dat de wereld beter wordt wanneer we bewustere keuzes maken ten bate van het milieu en duurzaamheid. Hierbij is het gebruik van herbruikbare en/of plantaardige materialen van steeds groter belang, zonder af te doen op kwaliteit en design.  

Deel jij die mening? 

Met deze overtuiging ben ik Rock ’n Soul begonnen door gebruik te maken van herbruikbare en/of plantaardige materialen. Dit samen met een eigenzinnig en functioneel design maakt dat de band bij jou past. Ik ben overtuigd dat duurzaam en milieubewust zijn niet ten koste hoeft te gaan van comfort, design en uitstraling. 

Rock ’n Soul is daarnaast ook maatschappelijk betrokken en maakt gebruik van lokale leveranciers en van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Hiermee creëren wij een beetje ‘soul’ in jouw Rock ’n Roll leven. 

Rock ‘n Soul maakt gitaarbanden in diverse materialen en design voor gitaristen en bassisten. Van Custom Made met mogelijkheid tot decoreren over de gehele lengte tot verstelbare universele banden in diverse kleuren en prints. 

 

Come on and let’s play Rock ’n Soul!