Geprinte Gitaarband

Voor diegene die altijd al hun eiugen gitaarband wilde hebben is er nu de Print Shop. Hier kan je jouw unieke gitaarband laten ontwerpen en printen in de beschikbare verstelbare of custom lengte.  Vele gitaristen en bassisten gingen je voor en dragen nu hun ideale gitaarband.
Maak hem uniek door jouw naam er op te zetten, je bandlogo, of misschien wel favoriete voetbalclub. Zelfs tatoeages zijn al overgenomen op unieke gitaarbanden van Rock 'n Soul.

Rock 'n Soul print jouw gewenste ontwerp op de gitaarbanden van kurk. Er is keuze uit verstelbare gitaarbanden of speciaal op lengte gemaakt, dus volledig met jouw design uit te voeren.

Lever jouw materiaal (logo, tekst, graphics) en wensen aan, dan maken we een mooi ontwerp wat je voor de productie als proef toegestuurd krijgt ter goedkeuring.

Het kurk van Rock 'n Soul komt uit Portugal en is op katoen verlijmd. Kurk is een zeer licht gewicht product en voelt erg comfortabel. 
Wij hebben voor kurk gekozen omdat kurk één van de meest milieuvriendelijke materialen die je kan vinden. Het is recyclebaar, biologisch afbreekbaar én heeft een te gekke, stoere, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het perfect materiaal om op te printen, wat we met de laatste milieuvriendelijke printers doen.
Kurk kan meerdere keren per jaar worden geoogst. De boom kan gewoon blijven staan en is er van erosie geen sprake. Bovendien is de sterke plant een uitstekende manier om verwoestijning en ontbossing tegen te gaan.